+31 (0) 20 30 80 319
Welcome to Mr.SEO Theme

We schrijven graag over de kennis die we in huis hebben

en delen die met plezier met jou.

  • Verandering gaat steeds sneller. Om relevant te blijven als corporate moet er verandering plaats vinden. Business concepten veranderen. Bedrijven zijn massaal aan het transformeren. Er is een overvloed aan goede ideeën, maar de executie van de ideeën blijkt het grote knelpunt te zijn. Dat is de grote uitdaging van dit jaar.

  • Steeds meer corporate bedrijven houden zich bezig met innovatie. Het lijkt wel een hype, zonder ‘innovationLAB’ hoor je er niet meer bij. Wat corporate bedrijven zich niet altijd beseffen is dat digitaal innoveren een vak apart is. De mannen in pak lopen dan ook vaak tegen problemen aan. Digitaal innoveren staat of valt met de samenhang van de 3 p’s: product, people, proces. Het innovatieproces is zo goed als de zwakste schakel in deze keten en dat is de reden waarom digitaal innoveren vaak niet lukt.

  • Weer een mooie mijlpaal behaald, AGU.com is live! Een mooi staaltje techniek op basis van een Magento Webshop en een Mendix integratielaag. Wij zijn trots om het eindresultaat aan jullie te laten zien!