WebFlight - Application Development

DIGITALE TRANSFORMATIE

Gebruik technologie waar het voor gemaakt is

We werken snel en flexibel en hebben een breed scala aan technologieën in huis. Samen met de klant volgen wij onze Rapid Innovation Strategy. We zoeken hierbij altijd eerst naar standaard off-the-shelf oplossingen die precies aansluiten op de vraag. Niets beschikbaar? Dan kijken we naar Rapid Application Development (low-code) platformen zoals Mendix. Hiermee kunnen wij in zeer korte tijd een passende oplossing realiseren. Nog steeds niet flexible genoeg? Dan bouwen we maatwerk. Wij hebben op deze manier altijd een oplossing die écht goed past.

WebFlight-app_devArtboard 2
WebFlight_Phone3

Native, speciaal voor iOS en Android

WebFlight_Phone2

Hybride, in een omnichannel strategie

WebFlight_Phone1

Low-code, voor optimale interne apps

WebFlight-Menno-Schröder

“Techniek is voor ons nooit een doel, maar de business is bij ons de baas. En dat is best bijzonder voor techneuten.”

Menno Schröder, Partner & Strateeg

Rapid innovation strategy

Ons hele proces is ingericht op maximale business value voor onze klanten. Wij passen onze aanpak aan in iedere fase en werken Agile, Lean en gebruiken Design Thinking bij alles wat wij doen.

WebFlight-Development-Steps
WebFlight-HelloFresh-Screen1

CASE: Hello Fresh

HelloFresh heeft de grote uitdaging om, elke dag weer, een verrassende en vooral verse maaltijd op tafel te zetten. In de tijd dat HelloFresh en WebFlight elkaar hebben leren kennen, was HelloFresh inmiddels actief in negen verschillende landen en stonden zij op het punt de beurs te betreden. In alle landen werden de ingrediënten, recepten en menu’s, handmatig in Excel-sheets bijgehouden en samengesteld. Dit zorgde voor veel verschillende kwaliteiten tussen de landen, variërende inkoop kosten en sub-optimate diversiteit van de menu samenstellingen. Aan ons de vraag of wij dit process konden automatiseren en standaardiseren.

WebFlight-Innovation-Rocket

Ben jij klaar om echt te gaan vliegen?
Of ben je al van de grond en wil je daar graag blijven?

Maak kennis met WebFlight en daag ons uit!