Branches

Retail & Commerce

Digitalisering is nog nooit zo relevant geweest voor retail en commerce organisaties als nu. Webflight helpt organisaties met het neerzetten van een toekomstbestendige interne organisatie.

Winkelende dame maakt foto van etalage

Merken met een vooruitziende blik passen hun digitale strategie aan voor een totaal andere toekomst. Alles verandert: de manier van kopen tot de samenwerking tussen collega’s en de communicatie met leveranciers.

Whitepaper Apps voor medewerkers in retail & Commerce

Laat hier je gegevens achter en ontvang direct de whitepaper

Download de whitepaper in 7 stappen succesvol naar Apps voor Medewerkers

Webflight helpt retail en commerce organisaties met

Afgebakende strategie

De manier waarop mensen digitale diensten ervaren, is radicaal veranderd. Organisaties moeten voortdurend evolueren om aan veranderende eisen te voldoen en consistent waarde te leveren aan klanten, partners, medewerkers en andere belanghebbenden. Webflight helpt je met het opzetten van een gedegen plan om je strategische doelen op korte en lange termijn te bereiken.

IT roadmap

Heb je de ambitie om je organisatie te laten groeien en weet je niet of je huidige applicatielandschap deze ambitie kan ondersteunen? Webflight helpt je met het opzetten van een IT roadmap en de ontwikkelingen van de software die hiervoor nodig is.

Schaalbaarheid

Een platform geschikt voor groei: Mendix wordt geleverd vanuit het AWS cloudplatform voor maximale schaalbaarheid en performance. Webflight zorgt voor de meest geschikte technologie stack toegespitst op jouw business uitdagingen.

Uitgebreide ondersteuning

We denken mee en zorgen dat je platform klaar is voor de uitdagingen van morgen. Met onze digitale strategie ontwikkeling ontzorgen wij je en werken we toe naar de stip aan de horizon.

Diensten voor retail en commerce organisaties

Heb je een uitdaging?

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor je retail of commerce organisatie? Onze consultants denken graag met je mee hoe je de bedrijfsprocessen kan optimaliseren.

Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Retail & Commerce cases

Boeket van Bloomon

Razendsnel van bloem tot boeket

Hellofresh customer case door webflight

Elke dag wat anders op tafel door Smart Menu Planning