Diensten

Digitale strategie

Effici├źnter werken of je bedrijf sneller laten groeien door te digitaliseren kan niet zonder duidelijke strategie.

Mendix consultant werkt digitale strategie uit met post-its.

Wij bouwen maatwerk software-oplossingen die perfect aansluiten op jouw bedrijfsprocessen en digitale strategie.

consultants van Webflight ontwikkelen app
Mendix consultant van Webflight aan het werk

Krijg tips over je digitale strategie

Benieuwd of je huidige digitale strategie nog toekomst bestendig is? Onze strategen denken graag met je mee en geven je tips hoe je je deze het beste kunt vormgeven.

Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Waarom digitale strategie van Webflight?

Afgebakende strategie

De manier waarop mensen digitale diensten ervaren, is radicaal veranderd. Organisaties moeten voortdurend evolueren om aan veranderende eisen te voldoen en consistent waarde te leveren aan klanten, partners, medewerkers en andere belanghebbenden. Webflight helpt je met het opzetten van een gedegen plan om je strategische doelen op korte en lange termijn te bereiken.

Generiek versus specifiek

Digitale processen moeten nauw aansluiten op de bedrijfsstrategie. Wij zoeken altijd eerst naar standaard oplossingen die precies aansluiten op de vraag. Als deze niet beschikbaar zijn dan realiseren we met Mendix een passende maatwerkoplossing. Zo beschik je altijd over een oplossing die ├ęcht goed past. Mocht Mendix (low code) niet de uitkomst zijn voor een specifieke uitdaging, dan kan altijd overgegaan worden op volledig maatwerk.

Business cases

Ons hele proces is ingericht om maximale business value voor onze klanten te realiseren. Door vooraf een business case te formuleren en te sturen op resultaat, maken we inzichtelijk welke toegevoegde waarde onze oplossingen leveren. Tijdens de realisatie blijven we elkaar en onze klant continu uitdagen of elke extra investering de beloofde waarde voldoende verhoogt.

Duidelijk plan

Om tot een sterk plan te komen, bespreken we samen met het management de strategische doelen van het bedrijf. Ook kijken we samen naar de huidige IT architectuur. Vervolgens identificeren we de risicoÔÇÖs binnen de IT architectuur die de business doelstellingen in gevaar kunnen brengen en brengen we in kaart wat we nodig hebben om te versnellen. Ten slotte maken we een IT roadmap: een meerjarenplan over hoe we stap-voor-stap naar de nieuwe architectuur toewerken met een bijbehorend budget en teamsamenstelling.

Download hier jouw whitepaper

Laat hier je gegevens achter en ontvang direct het whitepaper

Mockup van de whitepaper low code de motor achter digitale innovatie

Wij werken voor

Logo Bloomon
Heinen en Hopman
Logo Milieu Service Nederland
Logo HelloFresh