diensten

Expert review

Hoogwaardige code zorgt niet alleen voor snelheid van doorontwikkeling, het verbetert ook de gebruikerservaring en zorgt voor een verlaging van onderhoudskosten.

Consultant voert een expert review uit

Benieuwd naar de kwaliteit van je applicatie? Wij brengen hem in kaart, leggen pijnpunten bloot en geven inzicht in mogelijke verbeteringen.

Mendix consultants bespreken expert review
Consultant van Webflight werkt aan expert review

Waarom een expert review van Webflight?

Applicatie audit

Wij reviewen je applicatie op een aantal vaste elementen. Zo kijken we of de applicatie toekomstbestendig is en of het kan meegroeien met de ambities van de organisatie. Daarnaast controleren we of de applicatie veilig is en voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van databeveiliging. Tot slot checken we of de applicatie snel genoeg is en het de benodigde workload aan kan.

Focus op UX design

Bij Webflight hebben we een sterke focus op UX design. Een visueel aantrekkelijke applicatie komt gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid ten goede. Goed gedesignde applicaties kunnen de processen binnen je bedrijf enorm versoepelen. Na een review kunnen we een prototype design maken op basis van de bevindingen.

Mendix app testen

Wordt er een Mendix applicatie binnen jouw organisatie gebruikt en wil je weten wat de kwaliteit is? Onze consultants reviewen de applicatie en beschrijven in een gedetailleerde rapportage de kwaliteit en toekomstbestendigheid.

Technologie review

Sluit de technologie die je nu binnen je organisatie gebruikt aan bij de ambities die je hebt? Onze consultants analyseren de toekomstbestendigheid van je technologie stack en kunnen je adviseren over hoe deze aansluit op je business doelstellingen.

Vraag een expert review bij ons aan

Heb je behoefte aan een expert review voor je business software? Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Download onze brochure

In onze brochure lees je hoe wij organisaties helpen met low-code software development. Laat je gegevens achter in het formulier om de brochure te ontvangen.

Omslag van de Webflight brochure