diensten

Maatwerk software

Ons ontwikkelproces is ingericht op maximale business value voor onze klanten.

Webflight consultants bouwen maatwerk software

Wij bouwen maatwerk software-oplossingen die perfect aansluiten op jouw bedrijfsprocessen en digitale strategie.

Medewerkers van Webflight voeren een expert review uit.
Mendix consultant van Webflight aan het werk

Download onze brochure

In onze brochure vind je een overzicht van onze producten en diensten. Laat je gegevens achter in het formulier om de brochure te ontvangen.

Omslag van de Webflight brochure

Hoe pakken wij maatwerk software-ontwikkeltrajecten aan?

Vaststellen business case

We starten met een inventarisatie waarin we de business case bepalen. Gezamenlijk stellen we doelen en gewenste resultaten vast. In deze fase bepalen we of de verwachte waarde echt bijdraagt aan de efficiëntie van je bedrijfsprocessen. Als deze waarde aantoonbaar is, ontwerpen we een prototype.

Oplossingsgericht ontwikkelen

Het startpunt is stakeholder interviews. De medewerkers die de applicatie gaan gebruiken, zijn enorm belangrijk. Met hun input bepalen we welke oplossing het best aansluit bij de vastgestelde doelen: een mobiele app of webapplicatie. Vervolgens maken we een concept design, zo visualiseren we de app voordat we daadwerkelijk beginnen met bouwen.

Validatie

Validatie is een cruciale stap. We ontdekken wat de gebruiker doet en onderzoeken of alles logisch werkt en of de medewerker er makkelijk mee overweg kan. Alleen als de app naadloos op de wensen aansluit, kan je een vlekkeloze ervaring bieden. Met deze tests maken we de mogelijke resultaten inzichtelijk.

Bouwen

Iedereen akkoord met het ontwerp en prototype? Dan starten onze consultants die ook bij de eerdere stappen zijn betrokken met bouwen. We werken iteratief in sprints om zo snel mogelijk naar een MVP te werken die de meeste business value levert. Tijdens het ontwikkelproces voeren we user tests uit om de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid te waarborgen.

Delivery en onderhoud

🎉 Hoera, de software is klaar om in gebruik genomen te worden. Onze consultants ondersteunen in de livegang en de adoptie onder de medewerkers. Afhankelijk van de IT roadmap worden vervolgstappen ondernomen om je applicatie door te ontwikkelen. 

Maatwerk software die echt voor je werkt

Wij bouwen uitsluitend software die business value aan je organisatie levert. Anders doen we het niet. Heb je een business case en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter