Diensten

Mobiele app ontwikkelen

Een mobiele app ontwikkelen? Wij bouwen apps en software op maat die naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers.

Webflight ontwikkelt apps voor mobiele devices en webtoepassingen

Met een focus op maximale business value zorgen wij ervoor dat we een mobiele app ontwikkelen die aansluit op jouw doelstellingen.

Cross-platform oplossing

Onze low-code software kan vanuit één omgeving naar meerdere devices en operating systems worden ontsloten, zowel native mobiel als web toepassing. Een Mendix applicatie bestaat uit een stuk back-end en een front-end met verschillende pagina's. In hetzelfde Mendix project kunnen meerdere user-facing configuraties worden toegepast. Zowel web responsive voor desktop, mobiel en/of tablet. Maar ook native zijn voor iOS of Android devices.

camper contact mobiele app op basis van mendix
mobiele app voor ios ontwikkeld door Webflight
Hubo app ontwikkeld door Webflight

Mobiele apps die echt voor je werken

Wij bouwen uitsluitend apps die waarde aan je organisatie toevoegt. Anders doen we het niet. Heb je een business case en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Mobiele toepassingen

Altijd en overal in controle

Mobiele applicaties zijn een uitkomst voor organisaties die medewerkers op verschillende locaties aan het werk hebben. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen in de bouw, waarbij inspecties worden uitgevoerd en foto's geupload moeten worden om aan veiligheidseisen te voldoen. De landbouwsector voor inspectie van gewassen, of installatiebranche waar apparatuur op locatie geïnstalleerd moet worden.

Contactloos betalen

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om met je mobiele telefoon te betalen. Dergelijke toepassingen zijn ook te implementeren voor bedrijfskantines waar medewerkers met een applicatie op maat hun lunch kunnen afrekenen.

Specifieke toepassingen

Heb je een idee of uitdaging waarbij een mobiele app ontwikkelen de meest logische oplossing is? Wij denken graag met je mee.

Webflight ontwikkelt mobiele apps op basis van Mendix

Hoe pakken wij app ontwikkeling aan?

Stap 1: Business case definieren

We beginnen met het inventariseren van de businesscase. Samen bepalen we de doelen en verwachte resultaten. In deze fase bepalen we of verwachtingen echt bijdragen aan de efficiëntie van je bedrijfsproces. Als deze waarde kan worden bewezen, ontwerpen we een prototype.

Stap 2: Oplossingsgericht een app ontwikkelen

We beginnen met het interviewen van eindgebruikers. De medewerkers die de app gebruiken zijn erg belangrijk. We gebruiken hun input om de beste oplossing voor het stellen van doelen te bepalen: een web app of mobiele app ontwikkelen. Daarna doen we het conceptuele ontwerp, dus voordat we daadwerkelijk beginnen met bouwen, passen we de visualisatie toe, zodat je weet hoe de app eruit komt te zien.

Stap 3: Het valideren van de applicatie

Validatie is een cruciale stap binnen app ontwikkeling. We ontdekken gebruikersgedrag en onderzoeken of alles logisch werkt en of medewerkers er makkelijk mee om kunnen gaan. Als de applicatie naadloos aansluit op jouw wensen, zal hij voor een perfecte gebruikerservaring zorgen. We gebruiken deze tests om inzicht te krijgen in mogelijke uitkomsten.

Stap 4: De app bouwen

Zijn alle betrokkenen enthousiast over het design en het prototype van de app? De consultants die ook bij de voorgaande stappen betrokken zijn starten met de app ontwikkeling. Zij werken op basis van sprints om zo snel mogelijk een eerste versie op te leveren die vanaf dag 1 waarde toevoegt aan je organisatie. Tijdens het hele traject voeren we gebruikerstests uit om de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van de app te waarborgen.

Stap 5: Oplevering, onderhoud en doorontwikkeling

Je app is klaar om in gebruik genomen te worden. Onze Mendix consultants ondersteunen in de livegang en de adoptie van de applicatie onder de medewerkers. Afhankelijk van de IT roadmap worden vervolgstappen ondernomen om je applicatie door te ontwikkelen. 

Mobiele app cases

campercontact platform opnieuw ontworpen

Nummer 1 campercommunity met 1.000.000 gebruikers

euretco retail business case

1500 gepersonaliseerde mijn-omgevingen