Diensten

Software development

Ons software development proces is ingericht op maximale business value voor onze klanten.

Software development op maat door Webflight

Wij bouwen maatwerk software die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen en digitale strategie.

Download onze brochure

In onze brochure lees je hoe wij organisaties helpen met low-code software development. Laat je gegevens achter in het formulier om de brochure te ontvangen.

Omslag van de Webflight brochure

Hoe pakken wij software development trajecten aan?

Stap 1: Vaststellen business case

We starten met een inventarisatie waarin we de business case bepalen. Gezamenlijk stellen we doelen en gewenste resultaten vast. In deze fase bepalen we of de verwachte waarde echt bijdraagt aan de efficiƫntie van je bedrijfsprocessen. Als deze waarde aantoonbaar is, ontwerpen we een prototype.

Stap 2: Oplossingsgerichte software development

Het startpunt is stakeholder interviews. De medewerkers die de applicatie gaan gebruiken, zijn enorm belangrijk. Met hun input bepalen we welke oplossing het best aansluit bij de vastgestelde doelen: een mobiele app of webapplicatie. Vervolgens maken we een concept design, zo visualiseren we de app voordat we daadwerkelijk beginnen met bouwen.

Stap 3: Validatie

Validatie is een cruciale stap. We ontdekken wat de gebruiker doet en onderzoeken of alles logisch werkt en of de medewerker er makkelijk mee overweg kan. Alleen als de app naadloos op de wensen aansluit, kan je een vlekkeloze ervaring bieden. Met deze tests maken we de mogelijke resultaten inzichtelijk.

Stap 4: Bouwen

Iedereen akkoord met het ontwerp en prototype? Dan starten onze consultants die ook bij de eerdere stappen zijn betrokken met het software development traject. We werken iteratief in sprints om zo snel mogelijk naar een MVP te werken die de meeste business value levert. Tijdens het ontwikkelproces voeren we user tests uit om de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid te waarborgen.

Stap 5: Delivery en onderhoud

šŸŽ‰ Hoera, de software is klaar om in gebruik genomen te worden. Onze consultants ondersteunen in de livegang en de adoptie van de applicatie onder de medewerkers. Afhankelijk van de IT roadmap worden vervolgstappen ondernomen om je software door te ontwikkelen.

Software die echt voor je werkt

Wij bouwen uitsluitend software die business value aan je organisatie levert. Anders doen we het niet. Heb je een business case en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?Ā 

Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter