WebFlight - Digitale Innovatie Specialisten

DIGITAL BUSINESS INNOVATORS

Visie

We build digital products that make people smile

Bij WebFlight houden we ervan om mooie en zinvolle digitale dingen te maken. Wij geloven in ‘innovation by making’. Een diepgaande overtuiging dat het succes van de innovatie strategie ligt in het creëeren en testen van nieuwe producten en diensten.

WebFlight_Mission
WebFlight-Strategy

Missie

While being a profitable “great place to work”

Bij WebFlight streven wij ernaar een organisatie te zijn waar medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met collega’s waarmee ze samenwerken.

Strategie

With “innovation by making” as a shared ambition

Als onderdeel van MakerStreet behoren wij tot een sterk netwerk van digitale specialisten. Hierdoor bouwen wij altijd oplossingen die waarde toevoegen aan de business. Wij worden écht enthousiast van complexe projecten waarin anderen al snel het overzicht verliezen. Pas dan ben je een echte digitale innovatie specialist.

WebFlight-Vision

Werkwijze

Stepped agile werkwijze volgens “step stretch leap”

Wij zijn succesvol in het begeleiden van onze klanten tijdens duurzame digitale transformaties. Dit betekent dat onze diensten zijn gebaseerd op co-creatie en agile samenwerking. Ons model zorgt ervoor dat elke bestede euro wordt omgezet in business value voor de klant. We noemen het ‘Full-service digital met de eagerness en het plezier van een start-up’.

WebFlight-Stepped-Agile
WebFlight-Stars

Wij sturen op een smile na iedere sprint en meten dit ook

Wij sturen op het geluk van onze klanten. En dat maken we ook concreet. Na iedere sprint van twee weken vragen we om een cijfer voor onze performance. Die cijfers hangen we voor iedereen zichtbaar aan onze projectmuren. Ze prikkelen en inspireren ons om boven verwachting te presteren. En omdat gelukkige medewerkers, gelukkige klanten opleveren, krijgt iedereen bij ons de ruimte om 10% van zijn tijd aan eigen ontwikkeling te besteden. Zo werkt een echte smile bij ons twee kanten op!

WebFlight-Innovation-Rocket

Ben jij klaar om echt te innoveren?

Lanceer je digitale transformatie met WebFlight!

Maak kennis met de échte makers van MakerStreet

Scrum Master

Mendix Consultant

Team Lead | Mendix Expert

Strateeg & Partner

Mendix Consultant

Mendix Consultant

Online Marketeer

Mendix Consultant

Mendix Consultant

Strateeg & Partner

Mendix Consultant

Strateeg & Partner

Mendix Consultant

Commercial Lead