Solutions

Facility management

Facility management is het optimaal kunnen beheren van processen. Door beheer, gebruikers en administratie binnen één digitaal platform met elkaar te verbinden worden vele voordelen behaald voor facilitaire organisaties of afdelingen.

Webflight ontwikkeld maatwerk software voor facility management

Het registreren van bezoekers, aftekenen van schoonmaakwerkzaamheden of het melden en beheren van reparaties. Verhoog het rendement van facilitair medewerkers met de software oplossingen van Webflight.

Onze cases binnen de facilitaire sector

Met de juiste digitale strategie de beste digitale afvalmanager van Nederland worden

Met de juiste digitale strategie de beste digitale afvalmanager van Nederland worden

Kantoorgebouw beheerd door Re:Invent

Toekomst van kantoren hergedefinieerd

Webflight helpt facilitaire organisaties met

Kwaliteitsmanagement

Facilitaire organisaties en afdelingen streven continu naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van hun dienstverlening, werkproces of organisatie. Door te sturen op resultaat in plaats van het proces kunnen doelen sneller bereikt worden. Daarnaast zijn taken binnen werkprocessen geborgd die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het geleverde werk hoog is.

Assetmanagement

Het complete proces rond het beheren en optimaliseren van bedrijfsmiddelen, gebouwen, onderhoud en reparaties in beheer van een organisatie of afdeling. 

Tijdregistratie & planning

Door planning en registratie te beheren in facility management software stem je workload en bezetting real-time op elkaar af. Zo zorg je ervoor dat je planning altijd goed verloopt. Door buitendienstmedewerkers een mobiele app te bieden, hoeven ze niet langer aantekeningen te maken op papier, wat voor fouten en miscommunicatie kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan installateurs, schoonmakers, chauffeurs en nog veel meer.

Software integraties

Koppel backoffice systemen zoals financiële software, ERP of CRM om alle benodigde data in een dashboard weer te geven.

Dasboards & BI

Minimaliseer handmatige taken en krijg sneller en nauwkeuriger antwoord op dringende zakelijke vragen. Maak gebruik van data-driven workflows en besluitvorming om de efficiëntie van de organisatie te verbeteren. Stel medewerkers in staat om bruikbare inzichten te genereren door middel van analyses met betrekking tot hun prestaties.

Facility management oplossingen op basis van Mendix

Je facilitaire afdeling optimaliseren?

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor het managen van je facilitaire diensten? Onze consultants denken graag met je mee hoe je de bedrijfsprocessen kan optimaliseren.

Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter