Mendix

Mendix stelt organisaties in staat kostenefficiënter te werken, minder fouten te maken en processen te optimaliseren. Geef gebruikers de beste ervaring met Mendix low code applicaties.

Webflight software consultant bouwt Mendix applicatie

Wij bouwen applicaties met dit low code platform waarbij de gebruiker centraal staat.

 • Snellere time to market

  Voor welke uitdaging je Mendix ook wil inzetten, Webflight zorgt ervoor dat je vanaf dag 1 sneller nieuwe diensten, features en producten kunt lanceren.

 • Operationele efficiëntie

  Bereik meer door medewerkers de juiste tooling te bieden. Onze oplossingen zorgen voor foutreductie, verbeterde ketenintegratie, blije medewerkers en tijdwinst.

 • Digitale strategie

  Een moderne digitale strategie is onmisbaar. Webflight helpt je met het ontwikkelen van een toekomstbestendige strategie en werkt samen met je aan de uitvoering.

Business consultants in gesprek

Mendix: de juiste keuze voor medewerkersapplicaties

Webflight is center of excellence solutions partner van Mendix. Dit houdt in dat wij implementaties doen van hoog niveau, de juiste certificeringen hebben en rekening houden met strenge kwaliteitscriteria.

Ontvang een voorstel op maat

Wil je kennismaken met de mogelijkheden die het low code platform Mendix te bieden heeft? Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Webflight helpt je met

IT roadmap

Heb je de ambitie om je organisatie te laten groeien en weet je niet of je huidige applicatielandschap deze ambitie kan ondersteunen? Webflight helpt je met het opzetten van een IT roadmap en de ontwikkelingen van de software die hiervoor nodig is.

Modernisatie applicatielandschap

Heb je een legacy-app binnen je organisatie die toe is aan vernieuwing? Of sluiten de bedrijfsprocessen niet meer aan op je huidige software? Onze Mendix consultants staan voor je klaar om mee te denken.

Uitgebreide ondersteuning

We denken mee en zorgen dat je platform klaar is voor de uitdagingen van morgen. Met onze digitale strategie ontwikkeling ontzorgen wij je en werken we toe naar de stip aan de horizon.

Deze klanten gingen je voor

Logo Egis
Logo Bloomon
Logo Milieu Service Nederland
Logo HelloFresh
Logo Huishoudbeurs

Download hier onze factsheet

Download de factsheet: Digitale transformatie met Mendix

Digitale transformatie met Mendix factsheet

Waarom Webflight?

 1. Wij zijn “center of excellence” solutions partner van Mendix.

 2. Als onderdeel van MakerStreet behoren wij tot een sterk netwerk van digitale specialisten.

 3. Webflight is ‘a great place to work’: onze medewerkers zijn heel blij en onze klanten ook.

 4. Onze consultants hebben een universitaire bèta-achtergrond om jou zo goed mogelijk te helpen en de meest complexe problemen te kunnen oplossen.

Kom erachter hoe wij Mendix inzetten

Werkplekken bij spaces

Van monoliet naar microservices architectuur

Boeket van Bloomon

Razendsnel van bloem tot boeket