Mendix

Mendix stelt organisaties in staat kostenefficiënter te werken, minder fouten te maken en processen te optimaliseren. Geef gebruikers de beste ervaring met Mendix low code applicaties.

Low code development agency Webflight is Mendix partner

Wij bouwen software en apps waarbij de gebruiker centraal staat.

 • Wat is Mendix?

  Mendix is een softwareplatform waarmee je mobiele applicaties en webapplicaties bouwt, zonder dat je daarvoor hoeft te kunnen programmeren. Lees ons artikel waarin we uitleggen wat dit low code platform is en wat je ermee kunt.

 • Snelle time to market

  Voor welke uitdaging je Mendix ook wil inzetten, Webflight zorgt ervoor dat je vanaf dag 1 sneller nieuwe diensten, features en producten kunt lanceren.

 • Operationele efficiëntie

  Bereik meer door medewerkers de juiste tooling te bieden. Onze oplossingen zorgen voor foutreductie, verbeterde ketenintegratie, blije medewerkers en tijdwinst.

Mendix is een platform voor ontwikkeling van low code applicaties

Mendix is de juiste keuze voor business applicaties

Webflight is center of excellence solutions partner van Mendix. Dit houdt in dat wij implementaties doen van hoog niveau, de juiste certificeringen hebben en rekening houden met strenge kwaliteitscriteria.

Stel hier je vraag over Mendix

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Mendix? Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Waarom Webflight?

 1. Wij zijn “center of excellence” solutions partner van Mendix.

 2. Als onderdeel van MakerStreet behoren wij tot een sterk netwerk van digitale specialisten.

 3. Webflight is ‘a great place to work’: onze medewerkers zijn heel blij en onze klanten ook.

 4. Onze consultants hebben een universitaire bèta-achtergrond om jou zo goed mogelijk te helpen en de meest complexe problemen te kunnen oplossen.

Webflight ontwikkeld low code applicaties op basis van Mendix
Webflight low code consultants
Consultant van webflight ontwikkeld app

Webflight helpt je met

IT roadmap

Heb je de ambitie om je organisatie te laten groeien en weet je niet of je huidige applicatielandschap deze ambitie kan ondersteunen? Webflight helpt je met het opzetten van een IT roadmap en de ontwikkelingen van de software die hiervoor nodig is.

Modernisatie applicatielandschap

Heb je legacy software binnen je organisatie die toe is aan vervanging, of heb je een bestaande Mendix App die je wilt upgraden? Of sluiten de bedrijfsprocessen niet meer aan op je huidige software? Onze Mendix consultants staan voor je klaar om mee te denken.

Uitgebreide ondersteuning

We denken mee en zorgen dat je platform klaar is voor de uitdagingen van morgen. Met onze digitale strategie ontwikkeling ontzorgen wij je en werken we toe naar de stip aan de horizon.

Ontdek hoe wij Mendix inzetten

Webflight ontwikkelde voor Plieger een offerte app op basis van Mendix

Verkoopoptimalisatie met showroom offerte app op maat

Parkeerbeheer voert controles uit

Duurzaam parkeerbeheer in Amsterdam

Veelgestelde vragen over Mendix

Het belangrijkste verschil tussen low code en no code platforms is het focusgebied. No code platforms stellen gebruikers zonder kennis van software development in staat op een simpele manier hun idee te realiseren in een proof-of-concept. Uiteindelijk zijn er wel IT-professionals nodig om de applicatie te transformeren van een proof-of-concept naar een operationele applicatie.

Binnen low code platforms ligt de focus op het eenvoudiger maken van software ontwikkeling, maar wel met de vrijheid die traditioneel development ook heeft. Low code biedt bouwblokken waarmee developers sneller kunnen ontwikkelen en worden ontzorgt met basisfunctionaliteiten die simpel geconfigureerd kunnen worden.