Privacybeleid - WebFlight

Privacybeleid

WebFlight verwerkt persoonsgegevens van prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze contactpersonen zo goed mogelijk te helpen en onze doelstellingen te bereiken. In dit privacy statement leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je graag met jouw vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via info@makerstreet.nl of +31 (0) 20 700 6678. WebFlight heeft haar hoofdkantoor gevestigd aan de Fred. Roeskestraat 99 (1076 EE) te Amsterdam.

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens indien u contact met ons opneemt:
Voor- en achternaam, e-mailadres, contactgeschiedenis

Wij houden uw surfgedrag bij (over cookies lees je meer in ons cookiestatement).

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?

  • Verbetering van de dienstverlening
    Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij ook persoonsgegevens bij. Bijvoorbeeld, klikgedrag op de website om te analyseren welke pagina’s het meest gelezen worden en open rates om te zien of onze nieuwsbrieven relevant zijn.
  • Contact
    Je kan je bij ons aangeven of WebFlight contact met je moet opnemen.
    De emailadressen worden opgeslagen en alleen gebruikt voor het opnemen van contact.

Rechten van betrokkenen

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons dan weten! Om van je rechten gebruik te maken kun je contact met ons opnemen via info@makerstreet.nl of +31 (0) 20 700 6678.

  • Inzage:
    Natuurlijk mag je inzien welke gegevens we van jou verwerken. We vertellen je graag over het hoe en waarom.
  • Rectificatie en aanvulling:
    Als je het idee hebt dat we verkeerde gegevens van je hebben, laat het ons dan weten.
  • Vergetelheid:
    Het is mogelijk om de persoonsgegevens die we van jou hebben te verwijderen.
  • Beperking:
    Als je het idee hebt dat we je persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je dit beperken.
  • Bezwaar (verzet):
    Je kunt een bezwaar indienen voor de verwerking van je persoonsgegevens door ons.
  • Overdraagbaarheid:
    Het is mogelijk om je gegevens op te vragen bij ons, zodat wij deze overdragen aan je.
  • Menselijke blik bij besluiten:
    WebFlight maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Je gegevens worden altijd door een menselijke blik verwerkt.

Voor alle rechten zoals hierboven vermeld is het noodzakelijk even contact met ons op te nemen middels bovenstaand emailadres of telefoonnummer. Indien u na het opnemen van contact met ons meent dat uw rechten zijn geschonden, heeft u het recht om daarover een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaartermijn

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. De persoonsgegevens die wij van u verkrijgen voor de nieuwsbrieven en mailings worden bewaard zolang u ingeschreven staat. Zodra de inschrijving wordt beëindigd, verwijdert MakerStreet deze gegevens. De gegevens die wij verkrijgen ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening, bijvoorbeeld klikgedrag, bewaren wij voor een periode van drie (3) jaar. De verwerking van bovenstaande gegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de belangen van WebFlight als verwerkingsverantwoordelijke.

MakerStreet Development

WebFlight is onderdeel van Makerstreet Development. Makerstreet Development is een groep die  gericht is op digitale innovatie en transformatie en bestaat uit de volgende bedrijven: TechTribe, TouchTribe en WebFlight.

MakerStreet Development schakelt haar dochters in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De partijen binnen de MakerStreet Development groep verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyrichtlijnen van MakerStreet Development.

Derde ontvangers

WebFlight schakelt dienstverleners in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De dienstverleners waar WebFlight gebruik van maakt zijn:

  • Google voor de verwerking van email, route & analytics gegevens
  • Spielwork voor de verwerking van vacatures.

Links

Op de website van WebFlight zijn een aantal verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden. WebFlight is niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij hun persoonsgegevens verwerken.