Rapid Application Development

Rapid Application Development (RAD) is een agile aanpak voor softwareontwikkeling. Het legt de nadruk op snelle prototyping en heeft een adaptieve benadering van het development proces.

Webflight beschikt over rapid application development experts

Razendsnel software ontwikkelen van hoge kwaliteit.

De Rapid Application Development methode geeft developers de mogelijkheid snel iteraties en updates binnen applicaties te kunnen doorvoeren. Zo zorgen zij ervoor dat het eindresultaat gericht is op kwaliteit en in lijn is met de eisen van de eindgebruikers.

User driven innovation

Bij Rapid Application Development speelt de klant waarvoor een cruciale rol in het ontwerpproces - door voortdurend feedback en input te geven. Dit helpt om een softwareproduct te maken dat aan de behoeften van de gebruiker voldoet. Ook zorgt dit voor kostenefficiëntie door de hoge snelheid van het ontwikkelproces.

  • Flexibel & schaalbaar

    Deze development wijze zorgt dat de ontwikkelde software in de basis flexibel is. Als de requirements tijdens het proces veranderen kan dit snel worden doorgevoerd. Dit proces zorgt dat organisaties schaalbaar zijn en sneller diensten kunnen uitbreiden.

  • Integraties & koppelingen

    Rapid Application Development oplossingen zijn simpel te koppelen met bestaande systemen en applicaties. Zo zorgen we ervoor dat je complete digitale landschap met elkaar verbonden is.

  • Personalisatie binnen development

    Personalisatie is de sleutel tot effectieve agile ontwikkeling. Met een persoonlijke en gebruikersgerichte aanpak kunnen we snel verschillende ideeën testen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je app precies op de behoeftes van je gebruikers is afgestemd

Low code expert legt agile development methode uit

Wil je advies over RAD?

Wil je de mogelijkheden van Rapid Application Development voor jouw organisatie ontdekken? Bel Menno op 06-31260011. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Webflight helpt je met

IT roadmap

Heb je de ambitie om je organisatie te laten groeien wil je gebruik maken van de Rapid Application Development methode? Webflight helpt je met het opzetten van een IT roadmap en de ontwikkelingen van de software op basis van het Mendix low-code platform.

Modernisatie applicatielandschap

Werk je binnen jouw bedrijf met verouderde software? Of sluiten je processen niet meer aan de applicaties die in gebruik zijn? Onze consultants denken graag met je mee.

Uitgebreide ondersteuning

Samen ontwikkelen we een digitale strategie die klaar is voor de uitdagingen van morgen. De consultants van Webflight bouwen de software die nodig is om deze strategie werkelijkheid te maken. Zo ben je klaar voor de toekomst.

Zo passen wij Rapid Application Development toe

euretco retail business case

1500 gepersonaliseerde mijn-omgevingen

campercontact platform opnieuw ontworpen

Nummer 1 campercommunity met 1.000.000 gebruikers

Veel gestelde vragen over Rapid Application Development

Binnen RAD staan snelle prototyping en snelle feedback loops centraal. Hierbij worden er steeds kleine onderdelen van een project opgeleverd en gereviewd  in tegenstelling tot development methodes waarbij complete applicaties opgeleverd en uitvoerig getest worden. Met deze methode kunnen ontwikkelaars snel iteraties en updates doorvoeren zonder telkens alles van scratch op te bouwen. Hiermee zorgen we voor een kwalitatief eindresultaat wat aansluit op de wensen en eisen van de eindgebruikers.