WebFlight sluit zich aan bij het MakerStreet-netwerk - WebFlight

Blog

WebFlight sluit zich aan bij het MakerStreet-netwerk

WebFlight, specialist in rapid software development op het ontwikkelingsplatform Mendix, sluit zich aan bij het Amsterdamse MakerStreet-netwerk. WebFlight krijgt een plek binnen de techniekdivisie MakerStreet Development en sluit hiermee aan bij de andere gespecialiseerde bedrijven binnen het netwerk van MakerStreet.

Focus op creatie van business value door supersnelle ontwikkeling
WebFlight helpt bedrijven in de race naar digitale innovatie. Ideeën worden dankzij Mendix, 6 keer sneller getransformeerd tot werkende applicaties. Hierdoor is WebFlight flexibel en weten ze razendsnel te reageren op de markt. ‘Wij volgen de ontwikkelingen rond rapid software development al lange tijd op de voet. WebFlight heeft laten zien dat ze niet in maanden, maar in weken nieuwe ontwikkelingen bouwen. Zo bewerkstelligen zij innovatie,’ aldus Jorik Korenromp van MakerStreet Development.

Met de release van Mendix 7 ligt de focus van WebFlight op de nieuwe generatie smart apps voor Internet of Things-, Big Data- en machine learning-toepassingen.

MakerStreet Development is compleet
WebFlight sluit zich aan bij MakerStreet Development. Samen met TechTribe (backend development) en TouchTribe (mobile/frontend development) vormen ze het technische hart van het MakerStreet-netwerk. Korenromp: ‘De toevoeging van rapid development aan mobiele apps, frontend en backend development maakt MakerStreet Development compleet.’

WebFlight houdt zijn eigen naam en gaat intensief samenwerken met de andere 10 gespecialiseerde bedrijven binnen het MakerStreet-netwerk.

Meer weten over onze cases, up-to-date blijven over onze blogs en op de hoogte blijven van alles binnen WebFlight?

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!